Noutati Coricost Produsele noastre
   
Proaspat inaugurata, Pensiunea Santa Fe este amplasata la doar cateva minute de centrul municipiului Suceava, intr-o zona ferita de zgomotul si agitatia urbana. Comapania noastra a realizat pentru client incepand de la ferestre si usi pana la mobilierul din camere si restaurant.
citeste mai mult
 
Cautati de mult mobila pentru casa sau firma dumneavoastra si nu gasiti ceva care sa va placa? Nici o problema! Coricost va poate realiza produsele dorite exact asa cum le imaginati.citeste mai mult
Usi interioare

Usile interioare simple cat si duble, se pot realiza din diferite esente de lemn, finisajele fiind efectuate cu baituri de cea mai buna calitate si la nuanta dorita de client.
 
Usi exterioare

Usile de exterior sunt finisate cu bait pe baza de apa si lacuri rezistente la intemperii. Pentru cele prevazute cu sticla se poate alege pentru o gama larga de modele de geam termopan.
 
Ferestre termopan pe profil din lemn

Profilele ferestrelor sunt confectionate din diferite esente de lemn finisate cu lacuri rezistente la intemperii. Puteti alege dintr-o gama larga de geamuri termopan.
 
Scari interioare

Diferite esente si culori.
 
Mobilier din PAL

Diferite modele si culori.